Loovuslaager VASS

Eesti Lastekirjanduse Keskus korraldab koos Lastekaitse Liiduga 21.-26. augustil 2017 Pivarootsis 9-13-aastastele lastele loovuslaagri nimega VASS ehk Väikeste Autorite Salaselts.

VASS-i kuue laagripäeva tegevus keerleb lugude loomise ja kirjanduse ümber, seda aga loomulikult mõnusas suvises võtmes.

Iga laagripäev on sisustatud läbi eriliste päevateemade:

* Terepäeval tutvume laagrialaga ja saame omavahel tuttavaks.

* Loovkirjutamise päeval aitab meid oma parimate mõtete kirjapanemisel lastekirjanik Kätlin Vainola.

* Matkapäeval võtame koos lastekirjanike Jaanus Vaiksoo ja Aidi Vallikuga ette loominguliste pausidega retke.

* Pörköltipäeval annab kõhedamateks lugudeks ideid lastekirjanik Heli Illipe-Sootak ja päevateemat aitab omakorda kunstis väljendada illustraator Marion Undusk.

* Impropäeval improviseeritakse nii sõnas kui muusikas. Lapsed näitlevad improteatris Rahel Otsa juhendamisel ja väljendavad oma lugude meeleolu trummidel koos Reigo Ahvenaga.

* Laager lõpeb tordipäevaga.

Igapäevaselt on oluline osa looduses liikumisel ning harival ja põneval mängul. Iga laagripäev lõpeb õhtuse üritusega, mille korraldavad õpetajate juhendamisel laagrilised ise.

Pivarootsi õppe- ja puhkekeskus asub Lõuna-Läänemaal, Hanila valla lõunapiiril Pivarootsi külas, kadakate ja mändide vahel kaunis mereäärses looduses. Laagrialal asub ka kiviaed, mis on ühtlasi Lääne- ja Pärnumaa piiriks. Intellectus.lt anglų ir ispanų kalbos kursai, vaikų stovyklos Vilniuje, Klaipėdoje, Kaune ir korepetitoriai.

Laagri maksumus osalejale on 170.- eurot.

Ootame laagrisse lapsi kõikjalt Eestist. Tule VASSi liikmeks, sest meie laager annab kuhjaga uusi oskusi, loomisrõõmu ning toredaid sõpru!

Lisainfo ja registreerumine: http://lastelaagrid.eu/lastelaagrid/21-26-august-loovuslaager-vass