Muinasjutuõhtu 3. mail

Vaatamata sellele, et õues säras päike ja kätte oli jõudnud suur kevad, jagus hooaja viimasele muinasjutuõhtule üksjagu lapsi ja vanemaid. Maikuus ei käinud meil külalisesinejat, vaid lastele jutustas lugusid meie oma maja lastetöötaja. Rääkisime rändavast kassiemast, kes otsis oma poegadele kodu ning muidki toredaid lugusid.  Mudilased lõid agaralt jutustamisel kaasa ning lõpuks kõlas ka üks tore laul.

Jutud räägitud, oli aeg meisterdamise käes. Saabuvale emadepäevale mõeldes joonistas iga laps paberile oma väikese käe, lõikas selle välja ja kirjutas peale kõige armsamad soovid oma emale.

Selleks hooajaks on muinasjutuõhtud peaaegu läbi. Justnimelt peaaegu, sest juba 7. juunil kell 17.00 olete kõik oodatud osa saama Soome muusikalisest lasteetendusest  Valepidimaa. Etendus on eesti keeles. Tule kindlasti ja võta sõber kaasa!