Suveraamat 2016

1. juunist alustame taas laste suvelugemisega. Samast kuupäevast saad endale küsida raamatukogu laenutusletist  lugemispassi, kuhu tuleb terve suve jooksul koguda usinasti loetud raamatute eest templeid.

Suvelugemine toimub meil juba neljandat suve ja osalevate laste arv aina kasvab. Kui alustasime ainult Rapla valla lastega, siis nüüd juba kolmandat hooaega osalevad selles toredas suvelugemises terve maakonna lugemishimulised lapsed. Ootame lugema ka neid lapsi, kes on suvel  vanavanemate juures maal puhkamas, kuigi elavad mujal Eesti valdades või linnades.

Kõik suvelugemise reeglid leiate Rapla Keskraamatukogu kodulehe lastelehelt. Samas on üleval ka suvelugemises osalevate raamatute nimekirjad kolmes vanuserühmas.

Lugema on oodatud muidugi ka lugemise selgeks saanud koolieelikud.

Nagu ikka, saab korraga laenutada kaks raamatut ja neid saab lugeda 10 päeva. Koos raamatuga küsi kaasa alati tagasiside leht, kus tuleb vastata küsimustele loetud raamatu kohta ning märkida ära oma nimi, kool ja klass. Klassiks märgi ikka see klass, kuhu sa sügisel lähed. Ära vasta küsimustele jah – ei vormis ega kirjuta lihtsalt – oli tore, oli lõbus, oli huvitav. Põhjenda alati oma arvamust ja kirjuta rohkem oma mõtetest. Sügisesel tulemuste loendamisel me päris kindlasti arvestame küsitluslehtede sisukust. Sügisel aga, nagu ikka, ootab parimaid lugejaid ees meeleolukas pidu koos autasustamistega ja üllatustega!

Valmis olla …. tähelepanu …..LUGEMA!

suvelugemine16